Volledige controle

Via het Gladheids Meld Systeem (GMS) of direct in het Strooi Actie Management (SAM) geeft u de strooiactie op. In SAM kunt u uw strooiwagens live volgen. Zodra de strooiwagen de rit heeft afgesloten, worden alle gegevens over deze rit automatisch in het systeem overzichtelijk weergegeven, zodat u meteen het resultaat van de strooiactie kunt beoordelen. Met behulp van filters op verschillende criteria krijgt u snel een beeld over het functioneren van de strooiwagenvloot:

  • De gereden routes
  • Snelheid van de strooiwagen
  • De gestrooide afstand
  • Strooi-intensiteit

Alle ritten vanaf een steunpunt

Verbruik van een strooier in een rit


Resterende zout in de zoutloods

Registratie & Facturatie

Door middel van een extra module, kunnen provincies hun eigen strooiers registreren. Aan het eind van een door u gekozen periode, produceert het systeem een formulier waarop alle ritten en gegevens staan. Op deze manier krijgt u snel overzicht van wat een strooiwagen tijdens een factuurperiode heeft gedaan.
Ons facturatiesysteem maakt het mogelijk om automatisch facturen aan te maken van gereden strooiacties. Er bestaat ook de mogelijkheid om korting op de factuur te geven indien de strooiactie beter is gereden dan oorspronkelijk gepland. Op deze manier verkrijgt u snel een overzicht van de kosten. Binnen de facturen wordt onderscheid gemaakt tussen preventieve en curatieve strooiacties en zijn per strooiroute aan te maken of periodiek (kwartaal, jaar, et cetera).

Live Volgen

Met behulp van speciale units, kunnen strooiauto’s eenvoudig live gevolgd worden.Via de GPRS / 3G (GSM) verbinding staat de unit direct in verbinding met de SAM centrale. Daarnaast komt er na iedere strooiactie een helder overzicht op de website van de gereden route. Met dit overzicht kunt u de routes en referenties eenvoudig controleren. Heeft de chauffeur de juiste route gereden? Is de chauffeur niet toevallig een rotonde vergeten? Zaken die met behulp van SAM eenvoudig te controleren zijn.

Wilt u meer zien, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van de deze webapplicatie.